Om

Om

 

Louise Dransfeldt er designer og grundlæggeren af Re-Merch.

I de seneste 10 år har Louise Dransfeldt arbejdet indenfor design branchen, hvor hun hovedsageligt har arbejdet som stylist i fast stilling og som freelance stylist. Efter flere overvejelser opstod Re-Merch i 2018, der både består af en netbutik, hvor grafiske værker designet af Louise Dransfeldt forhandelse og af en konsulent del, der bliver beskrevet nærmere her under.

 

RE-MERCH er en sammentrækning af REtail MERCHandise, der kort fortalt kan hjælpe dig med at skabe oplevelser, til inspiration og underholding for forbrugerne. Louise Dransfeldt tror på at Retail butikkerne har en ekstra dimension, et oplevelsesunivers som nethandlen ikke kan konkurrer på. Butikken er dit brands identitet.

Igennem bl.a. storytelling, service, inspiration, workshop kan vi give dine kunder en oplevelse udover det forventet. Vi kan øge din brandværdi. Louise Dransfeldt vil hjælpe dig med at gøre dine kunder til fan af dit brand, skabe stedet hvor de kommer igen og igen.

 

VISION (WHY)

Re-Merch tror på at igennem oplevelser, der appellerer til forbrugernes følelser kan vi tilføje en ekstra værdi til dit brand, styrke kundeloyaliteten og øge omsætningen.

 

MISSION

Re-Merch vil gøre butikken til et samlingspunkt og værdsted for oplevelser. Stedet hvor kunderne kan identificerer sig og har lyst til at komme igen.

 

 

Visuel storyteller - You give me the storys & I bring them to life

Louise Dransfeldt

Vedelsgade 77a, 1

7100 Vejle

 

Tlf: + 45 21 77 17 36

 

e-mail: remerch@hotmail.com

 

Kontakt

 
 
 

Contact: tlf: +45 21 77 17 36 - Vedelsgade 77a, 1, 7100 Vejle - e-mail: remerch@hotmail.com